Skip to content

Mijn diensten

Wat ik voor u kan betekenen

Doordat ik jarenlang werkervaring heb opgedaan binnen diverse zeer dynamische omgevingen en werkzaam ben geweest in multidisciplinaire rollen, heb ik mijn dienstverlening kunnen ontwikkelen. Ik geloof dat naast het hebben van een goed plan, de durf en het lef om gewoon te starten minstens zo belangrijk zijn. Zoekt u een partner, een ervaringsdeskundige doener met deze eigenschappen? Ik help u graag.

Met BeckerConsultancy aan boord heeft u een adaptieve partner die sterk stuurt op operatie,  uw projecten organiseert of uw beoogde bedrijfsvoeringoptimalisatie doorvoert. Bent u op zoek naar een stevige kwaliteitsimpuls in uw organisatie? 

Mijn kernwaarden zijn dienstbaarheid, veerkracht, vertrouwen, verbinding, verantwoordelijkheid, pionieren.

Mijn missie: Klanten helpen het maximale uit hun project, bedrijf en medewerkers te halen.

Wat ik voor u kan betekenen

Project managment@2x
Project-managementWat mag u van mij verwachten?

Door mijn ervaringsdeskundigheid met fijnmazige projecten van aanzienlijke omvang en grote complexiteit, ben ik de projectmanager die u zoekt. Vooraf maken we altijd samen een SMART plan van aanpak en leggen we de basis voor een solide project.

Project-managementWat mag u van mij verwachten?

Kiest u voor mij? Dan is uw project altijd in scope en wordt de betrokkenheid van stakeholders gestimuleerd. Het is mijn zorg dat zij altijd goed op de hoogte zijn van de voortgang van het project.

06 20425604
Proces-optimalisatie Dan breng ik mee:

Proactief stuur ik aan op minder, maar wel concreter overleg en met name meer actie. Door processen te analyseren, verbanden te vinden en op basis daarvan verbetervoorstellen te doen, streef ik een effectievere maar ook een creatievere wendbare operatie na.

Proces-optimalisatie Dan breng ik mee:

Het nemen van optimalisatie initiatieven doe ik op structurele basis. Door uw organisatie besluitvaardiger te maken wordt uw medewerkers sneller, ontstaat er meer onderling vertrouwen en groeit hen aanpassingsvermogen.

06 20425604
Training en Coaching@2x
Training & CoachingHoe ik ontwikkeling zie:

Leiding geef ik op basis van het lead by example principe. Leren doe je het beste door te doen. Eigenaarschap ontwikkelen geef ik prioriteit boven het scoren van snelle successen. Het is belangrijk om medewerkers de ruimte te geven met als doel hen zelf te laten ontdekken hoe ze het beste renderen en wat ze daar voor moeten doen.

Training & CoachingHoe ik ontwikkeling zie:

Ik vind het relevant om op relationeel niveau te verbinden want verbinding draagt bij aan gezamenlijk succes. Fouten maken hoort erbij. Waar zit de winst? Ervan leren en verder ontwikkelen. Mensen in hun kracht zetten en laten ontdekken waar ze zelf toe in staat zijn is wat ik graag doe. Door mijn goede communicatieve vaardigheden ben ik een prima sparringpartner op elk niveau.

06 20425604

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Laten we (digitaal) kennismaken!