Skip to content

Over BeckerConsultancy

Zo werk ik

Zelf voeg ik aan de reeds beschreven kwaliteiten, die in mijn ogen onlosmakelijk verbonden zijn met goed management, graag mijn persoonlijke extra’s toe: een niet aflatende nieuwsgierigheid en betrokkenheid in de breedste zin van het woord,  het vertrouwen in de kracht, maar ook veerkracht van mensen en een dynamische, soms strakke aanpak.

Open vizier en oprechte interesse

Door te sparren, goed te luisteren, door te vragen, te analyseren en daarbij steeds de focus te houden, zorg ik ervoor de organisatie in korte tijd tot in de haarvaten te begrijpen. De basis voor elke positieve verandering.

Coachen en vertrouwen geven

Om bedrijfsdoelstellingen te halen, is vertrouwen geven aan de mensen waar je mee werkt cruciaal. Dat wil niet zeggen dat je als leider zelf achterover leunt. De kunst is om uit meerdere vaatjes te tappen, afhankelijk van bedrijf, mensen en situatie. Soms directief zijn en zeggen wat er nú moet gebeuren. En soms meer delegeren, als klankbord optreden en coachen.

Dynamiek en werkplezier

Mensen motiveren en de ruimte geven zich te ontplooien, maar ook handen uit de mouwen. Duidelijke beslissingen nemen. Dat past bij mij. Samen serieuze resultaten boeken, maar er mag zeker ook gelachen worden.

Mijn achtergrond

Ik ben Nik Becker, getrouwd met Mariek en we hebben een dochter Sanne. We wonen in het mooie dorpje Angerlo. We zijn ondernemend ingesteld, houden van samen uitdagingen aangaan zoals o.a. de wereld verkennen. Ik kook graag en geniet zo vaak als mogelijk van het leven met vrienden en familie. Verder is onze hond Rocky een spil in ons bestaan, houd ik van lezen, vissen en vind ik rust in de natuur.

Opdrachten
Bedrijf
2020-November-April 2021
IT Implementatie Manager, Projectmamager IT-team Landelijk Programma Team BCO, GGD GHOR Nederland. In de rol van IT implementatie manager, projectmanager functionerend binnen het IT-team van het landelijk programma team Bron en Contact Onderzoek, was ik medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling, de landelijke implementatie en het borgen van een effectieve operatie van een Learning Management Systeem oplossing “Academy GGD GHOR”. Een Moodle Workplace omgeving heeft als basis gediend voor deze oplossing. Achter het The Identity Hub single sign on proces vinden 15.000 eindgebruikers een cursist of een coachportal waar vanuit e-learnings, toolkits, en werkinstructies ontsloten worden en coaches de ontwikkel voortgang van hen cursisten kunnen monitoren. Daarnaast was ik medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling van en het beheren van de capaciteit uitvraag app Timoni (Mendix platform applicatie) van het landelijk programma team BCO. Met deze applicatie wordt dagelijks bij 25 GGD regio’s de capaciteit, de geplande capaciteit maar ook bijvoorbeeld voorraadstanden van de CPO onderdelen testen, traceren (bco) en vaccineren uitgevraagd ten einde deze data te visualiseren in tableau waarna deze ruwe data stuurinformatie voor de CPO en VWS wordt.
Opdrachten
Bedrijf
2021-Juni-September 2021
ProductOwner- Digital project manager bij JDI Smart Web applications. Gewend aan en bekend met management infrastructuur conform Holocracy framework. Aansturen van meerdere Java/wings back-end, back-office , front-end, webdesign en app (playstore /applestore ) ontwikkelteams en verantwoordelijk voor de planning en organisatie ervan in Atlassian’s JIRA. Directe aansturing van diverse uiteenlopende software ontwikkel projecten, realiseren van producten geënt op business vraagstukken van klanten. Spin in het web. Schakel tussen de klant en ontwikkelaars. Beheer supportdesk. Conform Lean/Agile/Kanban methodisch ontwikkelen en opleveren. Zelfstandig voorbereiden en leiden scrum-dag, leiden en begeleiden van refinements. Actieve deelname aan retrospectives. Ik kan werken in IOS/Mac als wel Windows.

Wat ik voor u kan betekenen

Project managment@2x
Project-managementWat mag u van mij verwachten?

Door mijn ervaringsdeskundigheid met fijnmazige projecten van aanzienlijke omvang en grote complexiteit, ben ik de projectmanager die u zoekt. Vooraf maken we altijd samen een SMART plan van aanpak en leggen we de basis voor een solide project.

Project-managementWat mag u van mij verwachten?

Kiest u voor mij? Dan is uw project altijd in scope en wordt de betrokkenheid van stakeholders gestimuleerd. Het is mijn zorg dat zij altijd goed op de hoogte zijn van de voortgang van het project.

06 20425604
Proces-optimalisatie Dan breng ik mee:

Proactief stuur ik aan op minder, maar wel concreter overleg en met name meer actie. Door processen te analyseren, verbanden te vinden en op basis daarvan verbetervoorstellen te doen, streef ik een effectievere maar ook een creatievere wendbare operatie na.

Proces-optimalisatie Dan breng ik mee:

Het nemen van optimalisatie initiatieven doe ik op structurele basis. Door uw organisatie besluitvaardiger te maken wordt uw medewerkers sneller, ontstaat er meer onderling vertrouwen en groeit hen aanpassingsvermogen.

06 20425604
Training en Coaching@2x
Training & CoachingHoe ik ontwikkeling zie:

Leiding geef ik op basis van het lead by example principe. Leren doe je het beste door te doen. Eigenaarschap ontwikkelen geef ik prioriteit boven het scoren van snelle successen. Het is belangrijk om medewerkers de ruimte te geven met als doel hen zelf te laten ontdekken hoe ze het beste renderen en wat ze daar voor moeten doen.

Training & CoachingHoe ik ontwikkeling zie:

Ik vind het relevant om op relationeel niveau te verbinden want verbinding draagt bij aan gezamenlijk succes. Fouten maken hoort erbij. Waar zit de winst? Ervan leren en verder ontwikkelen. Mensen in hun kracht zetten en laten ontdekken waar ze zelf toe in staat zijn is was ik graag doe. Door mijn goede communicatieve vaardigheden ben ik een prima sparringpartner op elk niveau.

06 20425604

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Laten we (digitaal) kennismaken!